«1+1» запускає другий сезон «Зірка + Зірка»

19 Січня 2011
13206
19 Січня 2011
14:42

«1+1» запускає другий сезон «Зірка + Зірка»

13206
«1+1» запускає другий сезон «Зірка + Зірка»
Телеканал «1 +1» почав роботу над другим сезоном розважального вокального шоу «Зірка + Зірка». Про це повідомила його прес-служба.

 

Ведучими «Зірка + Зірка-2» стануть Юрій Горбунов та переможці першого сезону проекту Василіса Фролова й Іван Дорн. Горбунов, як і в першому сезоні, вестиме шоу з головної сцени, а Вася і Ваня - зустрічати учасників, що вже виступили, в арт-кафе.

 

Інші учасники першого сезону теж з'являтимуться в «Зірка + Зірка-2» - щотижня хтось з них буде займати місце в журі проекту разом з Лаймою Вайкуле, Потапом та Вєркою Сердючкою.

Участь у другому сезоні візьмуть 26 зірок шоу-бізнесу з країн СНД, які складуть 13 дуетів. Імена учасників назвуть тільки в ефірі першої програми «Зірка + Зірка-2».


«Зірка + Зірка-2» виходитиме щотижня по вечорах

.
Нагадаємо, перший сезон шоу «Зірка + Зірка» стартував в ефірі «1 +1» у вересні 2010. Участь у проекті взяли Руслана Писанка, Гарік Кричевський, Ольга Будіна, Марія Берсенєва, Олександр Буйнов, Анна Семенович, Олексій Панін, Сергій Звєрєв, Настя Каменських та інші.

«Детектор медіа»


 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13206
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду