«Зірка+зірка-2» стартувала з часткою вищою за середню

15 Лютого 2011
18559
15 Лютого 2011
17:01

«Зірка+зірка-2» стартувала з часткою вищою за середню

18559
«Зірка+зірка-2» стартувала з часткою вищою за середню

14 лютого прем'єрний випуск другого сезону шоу «Зірка+зірка» мав рейтинг 6,88%, частка 17,68%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

А от у містах з населенням понад «50 тисяч»  рейтинг шоу становив 6,3%, частка 16,84%

 

Таким чином, шоу взяло показники вищі за середні каналу, адже минулого тижня «1+1» мав 13,17% ( «50 тис.+» - 10,83%).

 

Однак за вибіркою «Вся Україна» прем'єра «Зірка+зірка-2» взяла нижчі показники за середні першого сезону шоу: 18,13% (за «50 тис.+» 16,4%)

 

Нагадаємо, перший сезон шоу «Зірка + Зірка» за форматом Stars On Stage компанії Zodiak Television стартував в ефірі «1 +1» у вересні 2010. Участь у проекті взяли Руслана Писанка, Гарік Кричевський, Ольга Будіна, Марія Берсенєва, Олександр Буйнов, Анна Семенович, Олексій Панін, Сергій Звєрєв, Настя Каменських та інші.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період з 7 по 13 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18559
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тоня
4825 дн. тому
Вчорашня Зірка+Зірка2 розчарувала: шоу на рівні самодіяльності - "зірки" якісь "згаслі", картинка жахлива, ведучих забагато. Відчуття таке, наче на усьому економили - особливо на сцені і операторах. Більше не дивлюсь. Чекаємо Танці на СТБ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду