Мєдвєдєв пообіцяв журналісту Кашину «відірвати голову» тим, хто стоїть за його побиттям

19 Січня 2011
19696
19 Січня 2011
10:36

Мєдвєдєв пообіцяв журналісту Кашину «відірвати голову» тим, хто стоїть за його побиттям

19696
Мєдвєдєв пообіцяв журналісту Кашину «відірвати голову» тим, хто стоїть за його побиттям

Журналіст «Коммерсанта» Олега Кашин, перебуваючи на лікуванні в Ізраєлі, зустрівся з президентом Росії Дмитром Медведєвим, який в цей час відвідував Пелестинську автономію. Про це журналіст заявив по телефону в прямому ефірі телеканалу «Дождь».

 

Як розповів Кашин, дізнавшись про приїзд президента в Ізраїль, він відпросився з лікарні, де наразі проходить курс реабілітації після побиття,  і поїхав до Єрихону висвітлювати його візит.

 

Медведєв брав участь у відкритті музейно-паркового комплексу разом з главою Палестинської автономії Махмудом Аббасом. Впізнавши Кашина, Медведєв підійшов до нього, «поцікавився здоров'ям, побажав не міняти життєвих принципів» та «пообіцяв відірвати голову» тим, хто стоїть за побиттям журналіста в ніч 6 листопада 2010 року.

 

Олег Кашин взяв у президента інтерв'ю, яке, за його словами, має вийти найближчим часом у газеті «Коммерсант».

 

 

У листопаді, відразу після нападу на Кашина, Медведєв двічі - спочатку у своєму твіттері, а потім на зустрічі з працівниками «Российской газеты» - пообіцяв, що всі, хто стоїть за цим злочином, будуть покарані.

 

Основною версією побиття слідство вважає професійну діяльність і громадянську позицію Олега Кашина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду