Герман спростовує, що її син і Піховшек займатимуться політикою в НТКУ

17 Січня 2011
27025
17 Січня 2011
13:43

Герман спростовує, що її син і Піховшек займатимуться політикою в НТКУ

27025
Герман спростовує, що її син і Піховшек займатимуться політикою в НТКУ

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман називає інформацію сайту From-UA про те, що політикою на НТКУ будуть займатися В'ячеслав Піховшек і її син Микола Коровіцин, неправдивою і замовною. «Заявляю про те, що ця інформація - неправдива, замовна і спрямована на свідому дискредитацію названих в ній політиків і журналістів. Змушена констатувати, що це вже не перша провокаційна інформація  такого характеру, яку розміщену на цьому інтернет-сайті», - йдеться у листі Ганни Герман, який надійшов на адресу ТК.

 

Новина під заголовком «Політикою на НТКУ тепер будуть займатися В'ячеслав Піховшек і син Ганни Герман», про яку йдеться у листі Герман, опублікована на сайті From-UA 17 січня 2011 року. У цій новині з посиланням на інформацію з достовірних джерел, зазначається про те, що Ганна Герман планує дещо змінити склад керівництва НТКУ, додавши туди низку людей зі свого оточення. Зокрема, шеф-редактором новин має бути призначений В'ячеслав Піховшек, а син пані Герман Микола Коровіцин обійме новостворену посаду віце-президента НТКУ і відповідатиме за ідеологію каналу. Ще одним віце-президентом з фінансових питань можливо стане президент Фонду вільних журналістів Дмитро Понамарчук, припускає «From-Ua».

 

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф у коментарі ТК також спростував інформацію From-Ua, назвавши її нісенітницею.

 

Микола Коровіцин відмовився коментувати ТК цю новину.

 

Нагадаємо, нині генеральним директором НТКУ є Єгор Бенкендорф, його першим заступником - Артем Денисов (економічний напрям), заступниками - Валід Арфуш (міжнародні та музичні проекти), Олександр Пантелеймонов (інформаційне та суспільно-політичне мовлення), Володимир Липовий (виробничий напрям), Ігор Толстих, Євген Каленський (відділ режиму), Валерій Вергелесов, Михайло Метревелі (спортивне мовлення та питання «Євро-2012»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27025
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
trast
4861 дн. тому
Не буду здивована, якщо цю дурість сам піховшек запустив- ну дуже муляє непотребу
Хаачу в Мааскву
4861 дн. тому
О, фахове наповнення Пєрвоґо Національноґо Окраіна потрібно довести до повного абсурду. :)
Idle-pro
4861 дн. тому
Понамарчук - я за!
???
4861 дн. тому
Странно, а где тролли? Им урезали пособие по причине проблем с банковскими счетами НТКУ или ждут новых указаний?
trast
4861 дн. тому
А не соромно Ганнусі взагалі тримати біля себе непотріб піховшека, це ж не вперше з ним фігня виходить(
АНДРЕЙ город ХАРЦЫЗСК
4861 дн. тому
«Політикою на НТКУ тепер будуть займатися В'ячеслав Піховшек і син Ганни Герман» В ЧЬЕМУ НЕМА НІ ЧОГО ДИВНОГО, ТОМУ ЩО НТКУ ВЖЕ МЕЙЖЕ РІК КИРУЄ ЛЮДИНА ветренки-ксенофобкі!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду