detector.media
17.01.2011 13:43
Герман спростовує, що її син і Піховшек займатимуться політикою в НТКУ

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман називає інформацію сайту From-UA про те, що політикою на НТКУ будуть займатися В'ячеслав Піховшек і її син Микола Коровіцин, неправдивою і замовною. «Заявляю про те, що ця інформація - неправдива, замовна і спрямована на свідому дискредитацію названих в ній політиків і журналістів. Змушена констатувати, що це вже не перша провокаційна інформація  такого характеру, яку розміщену на цьому інтернет-сайті», - йдеться у листі Ганни Герман, який надійшов на адресу ТК.

 

Новина під заголовком «Політикою на НТКУ тепер будуть займатися В'ячеслав Піховшек і син Ганни Герман», про яку йдеться у листі Герман, опублікована на сайті From-UA 17 січня 2011 року. У цій новині з посиланням на інформацію з достовірних джерел, зазначається про те, що Ганна Герман планує дещо змінити склад керівництва НТКУ, додавши туди низку людей зі свого оточення. Зокрема, шеф-редактором новин має бути призначений В'ячеслав Піховшек, а син пані Герман Микола Коровіцин обійме новостворену посаду віце-президента НТКУ і відповідатиме за ідеологію каналу. Ще одним віце-президентом з фінансових питань можливо стане президент Фонду вільних журналістів Дмитро Понамарчук, припускає «From-Ua».

 

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф у коментарі ТК також спростував інформацію From-Ua, назвавши її нісенітницею.

 

Микола Коровіцин відмовився коментувати ТК цю новину.

 

Нагадаємо, нині генеральним директором НТКУ є Єгор Бенкендорф, його першим заступником - Артем Денисов (економічний напрям), заступниками - Валід Арфуш (міжнародні та музичні проекти), Олександр Пантелеймонов (інформаційне та суспільно-політичне мовлення), Володимир Липовий (виробничий напрям), Ігор Толстих, Євген Каленський (відділ режиму), Валерій Вергелесов, Михайло Метревелі (спортивне мовлення та питання «Євро-2012»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY