Bigmir)net оцінив українську аудиторію інтернету в понад 20 млн осіб

14 Січня 2011
17276
14 Січня 2011
11:25

Bigmir)net оцінив українську аудиторію інтернету в понад 20 млн осіб

17276
Bigmir)net оцінив українську аудиторію інтернету в понад 20 млн осіб

Розмір української аудиторії користувачів інтернету у грудні 2010 року зріс на 6% порівняно з листопадом 2010 року і становив 20,71 мільйона осіб, повідомляє УНІАН із посиланням на звіт порталу Bigmir)net «Глобальна статистика українського Інтернету».

 

Згідно із звітом, географічно, як і раніше, лідирує Київський регіон. Його частка становить 55,54% загальної аудиторії, або 11, 5 млн осіб. Цей показник удвічі перевищує найсміливіші оцінки загальної кількості населення Києва та Київської області. Згідно з Bigmir)net, користувачем інтернету вважається унікальний браузер, який здійснив більш ніж один перегляд сторінки (хіт) за поточний місяць і браузер, який переглядав сторінки цього і минулого місяця.

 

Далі у порядку зменшення ідуть такі великі регіони: Харків (6,76%), Донецьк (6,07%), Одеса (5,59%), Львів (5,59%), Дніпропетровськ (4,77%), Крим (2,38%), Луганськ (1,34%). Їх сумарна частка становить 33%.

 

На решту регіонів припадає 10,8% усієї української аудиторії Інтернету. При цьому найменша активність у грудні спостерігалася у Рівненській, Житомирській і Івано-Франківській області, де налічувалося лише 0,27%, 0,24% і 0,16% відповідно загальної аудиторії Інтернету.

 

Загальний час, проведений українськими користувачами Інтернету в глобальній мережі в грудні 2010 року, становить понад 4,66 млрд. хвилин, що на 5,12% більше, ніж попереднього місяця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17276
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду