Регіонал визнав, що погарячкував, коли накинувся на журналіста «Української правди»

14 Січня 2011
18527
14 Січня 2011
10:35

Регіонал визнав, що погарячкував, коли накинувся на журналіста «Української правди»

18527
Регіонал визнав, що погарячкував, коли накинувся на журналіста «Української правди»

Депутат від Партії регіонів Олексій Журавко визнає, що погарячкував під час спілкування з журналістом. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-службу політика.

 

«Я ніколи не нападав (на журналістів) і не збираюся робити цього надалі», - говорить депутат.

 

Олексій Журавко вважає, що поведінка співробітників ЗМІ була «некоректною і провокуючою», а «фотоапарат з функцією відеозйомки буквально ткнули депутату в обличчя». Він повідомив, що, будучи інвалідом І групи, досить болісно ставиться до спроб сфотографувати його в певних ракурсах: «Я не спекулюю цією обставиною, але просив би ставитися з розумінням до моєї позиції».

 

Нагадаємо, 13 січня Олексій Журавко накинувся на журналіста «Української правди» та намагався вихопити в нього фотокамеру. Такі дії депутата були реакцією на запитання кореспондента щодо підготовки матеріалу про використання депутатами заборонених сирен та «мигалок» на своїх автомобілях.

 

У повідомленні прес-служби Журавко нічого не сказано по суті щодо питань, поставлених журналістом «Української правди».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду