Українець став лауреатом конкурсу Youtube «Життя за один день» (+ВІДЕО)

10 Січня 2011
12077
10 Січня 2011
17:21

Українець став лауреатом конкурсу Youtube «Життя за один день» (+ВІДЕО)

12077
Українець став лауреатом конкурсу Youtube «Життя за один день» (+ВІДЕО)

Українець Борис Гришкевич з Закарпатської області став лауреатом міжнародного конкурсу «Життя за один день», який організували режисери Рідлі Скотт та Кевін МакДональд спільно з Youtube, повідомляє «Інтер».

 

Борис Гришкевич представив на конкурс фільм «Іванки. Один день в Карпатах» -про життя пастухів, що живуть в горах.

 

Відео увійшло до списку 26 найкращих фільмів, що розповідають про один день із життя автора. Воно було відібране з 80 тисяч відеоробіт з 192 країн світу.

 

«Іванки» та інші відеороботи змонтують в один повнометражний фільм, який буде презентовано 27 січня на кінофестивалі Санденс у США. 28 січня фільм буде у вільному доступі на youtube.com/lifeinaday.

 

Монтувати кінострічку буде режисер Кевін МакДональд, який зняв фільми «Останній король Шотландії», «Торкаючись порожнечі» та «Одного разу у вересні». Продюсером виступив режисер Рідлі Скотт, відомий з фільмами «Гладіатор», «Падіння чорного яструба», «Тельма та Луіза», «Той, що біжить по лезу» та «Робін Гуд».

 

Повний список лауреатів конкурсу «Життя за один день»: Massoud Hossaini (Кабул, Афганістан), Cristina Bocchialini, Ayman El Sayed Hassan (Каір, Египет), Soma Helmi (Балі, Індонезія), Hiroaki Aikawa, Taiji Aikawa (Токіо, Японія), Marek Mackovic, Okhwan Yoon (Катманду, Непал), Alberto Rauizo Gonzalez, Cain Abel Tapia Chavez, Aveliro Tapia (Арекіпа, Перу), Ренат Ардиланов та Олександр Байтурин (Москва, Росія), Patricia Marinez del Hoyo, Toniu Xou, Virginia Salvado Segu, Araceli Segu Muste (Барселона, ІспанІя), Борис Гришкевич (Закарпатська область, Україна), Harvey Glen (Дубаі, ОАЕ), Caryn Waechter (Нью-Йорк, США), Christoper Brian Heerdt (Напервіль, США), David Jacques (Вунсокет, США), Betsy DelValley (Урбана, США), Bob Liginski, Jr., Bobby Liginski III, Catherine Anne Liginsky (Греслейк, США).

 

«Життя за один день» стане першим повнометражним документальним фільмом, знятий користувачами впродовж одного дня - 24 липня 2010 року.

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду