Найкращою теледрамою за версією People`s Choice Awards став «Доктор Хаус»

6 Січня 2011
7122
6 Січня 2011
17:59

Найкращою теледрамою за версією People`s Choice Awards став «Доктор Хаус»

7122
Найкращою теледрамою за версією People`s Choice Awards став «Доктор Хаус»

5 січня в Лос-Анджелесі відбулася урочиста церемонія нагородження премією People`s Choice Awards - 2011, єдиною телекінопремією Америки, яка вручається за результатами загальнонаціонального голосування.  Про це йдеться на офіційному сайті Choice Awards.

 

У номінації «Улюблена теледрама» переміг «Доктор Хаус» (House M.D). Зазначимо, що виконавець ролі Хауса Х'ю Лорі також здобув перемогу в категорії «Улюблений драматичний актор». Найкращим науково-фантастичним серіалом назвали «Грань» (Fringe), найкращою кримінальною драмою - «Теорію брехні» (Lie To Me), найкращим комедійним серіалом - «Лузери» (Glee).

 

Першість у номінації «Найкращий ведучий телевізійного ток-шоу» здобув Конан О`Брайен (Conan O`Brien), ведучий каналу TBS, а улюбленою телерозвагою стало шоу сестер Keeping Up with the Kardashians, що транслюється у телемережі Е!.

 

Найкращим актором знову був названий Джонні Депп, а Джекі Чан виграв у категорії «Зірка екшна». Третя частина «Історії іграшок» стала переможцем у номінації «Найкраща сімейна історія».

 

Церемонію Choice Awards у Nokia Theatre вела Квін Латіфа. Зазначимо, що цього року участь у голосуванні взяло175 мільйонів осіб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7122
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду