detector.media
06.01.2011 17:59
Найкращою теледрамою за версією People`s Choice Awards став «Доктор Хаус»

5 січня в Лос-Анджелесі відбулася урочиста церемонія нагородження премією People`s Choice Awards - 2011, єдиною телекінопремією Америки, яка вручається за результатами загальнонаціонального голосування.  Про це йдеться на офіційному сайті Choice Awards.

 

У номінації «Улюблена теледрама» переміг «Доктор Хаус» (House M.D). Зазначимо, що виконавець ролі Хауса Х'ю Лорі також здобув перемогу в категорії «Улюблений драматичний актор». Найкращим науково-фантастичним серіалом назвали «Грань» (Fringe), найкращою кримінальною драмою - «Теорію брехні» (Lie To Me), найкращим комедійним серіалом - «Лузери» (Glee).

 

Першість у номінації «Найкращий ведучий телевізійного ток-шоу» здобув Конан О`Брайен (Conan O`Brien), ведучий каналу TBS, а улюбленою телерозвагою стало шоу сестер Keeping Up with the Kardashians, що транслюється у телемережі Е!.

 

Найкращим актором знову був названий Джонні Депп, а Джекі Чан виграв у категорії «Зірка екшна». Третя частина «Історії іграшок» стала переможцем у номінації «Найкраща сімейна історія».

 

Церемонію Choice Awards у Nokia Theatre вела Квін Латіфа. Зазначимо, що цього року участь у голосуванні взяло175 мільйонів осіб.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY