Рекламний час Першого автомобільного продаватиме Maxximum Adv

6 Січня 2011
6811
6 Січня 2011
16:09

Рекламний час Першого автомобільного продаватиме Maxximum Adv

6811
Рекламний час Першого автомобільного продаватиме Maxximum Adv

Перший автомобільний телеканал 2011 року працюватиме з будинком продажів Maxximum Adv. Про це «Детектор медіа» повідомила керівний партнер групи Maxximum, до якої входить будинок продажів, Вікторія Семененко.

 

Нагадаємо, з травня 2010 року рекламний час Першого автомобільного продавав «Відео Інтернешнл Україна». Наприкінці року канал змінив сейлз-хаус, уклавши договір з Maxximum Adv. Договір поширюється і на 2011 рік.

 

У жовтні 2010 року, як повідомляла ТК, Maxximum Adv пролонгував договори з телеканалами «Меню-ТБ», Maxxi TV (канал групи Maxximum) та Music Box Ua і залучив двох нових клієнтів -  Перший діловий та «Гумор-ТБ».

 

«Нашою метою на 2011 рік було зберегти усіх партнерів, з якими ми працювали, в 2010-му, і стати виключно спеціалізованим селлером для нішевих каналів. Також ми прагнули додатково посилити спліт якісними нішевими каналами з чоловічою аудиторією. Що ми, власне, й зробили: додається один діловий та один автомобільний телеканали», - зазначає піні Семененко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «ВІ Україна» продаватиме рекламу на Першому національному та ще 12 каналах.

 

«Інтер» та StarLightMedia 2011 року співпрацюватимуть у рекламних продажах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6811
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4857 дн. тому
Бажаю "МАКСИМАЛІСТАМ" максимальних успіхів у Новому році! Не забувайте про ІНТЕРНЕТ!
Небайдужий
4857 дн. тому
НАРЕШТІ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду