Канал «Гамма» запустить програму «Здорове життя» виробництва Video-One Production

27 Грудня 2010
18297
27 Грудня 2010
11:23

Канал «Гамма» запустить програму «Здорове життя» виробництва Video-One Production

18297
Канал «Гамма» запустить програму «Здорове життя» виробництва Video-One Production

На телеканалі «Гамма» в січні 2011 року стартує нова програма «Здорове життя», яку на замовлення каналу виробляє студія Video-One Production. Про це ТК повідомив керівник студії Станіслав Дордик.

 

«Програма висвітлюватиме питання, які хвилюють усіх: як зберегти здоров'я, що робити для профілактики хвороб, як вибрати правильний метод лікування, як різні види спорту впливають на здоров'я», - розповів пан Дордик, додавши, що «Здорове життя» розраховане на широку аудиторію віком від 25 років.

 

Програма побудована на запитаннях, які люди ставлять сімейному лікарю. Відповідаючи на них, лікар коментує поширені методи лікування різних хвороб. За словами пана Дордика, багато уваги приділятимуть спорту й активному образу життя: як фізичні навантаження впливають на здоров'я людини, при яких хворобах рекомендується займатися спортом і в яких випадках необхідно утриматися від навантажень.

 

«Здорове життя» виходитиме двічі на тиждень, кожний випуск тривалістю 25 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду