"Союз Віктан" став спонсором трансляцій футбольного чемпіонату "Євро-2004"UNIAN

14 Червня 2004
825
14 Червня 2004
13:02

"Союз Віктан" став спонсором трансляцій футбольного чемпіонату "Євро-2004"UNIAN

825
Компанія "Союз-Віктан" стала генеральним спонсором трансляцій футбольного чемпіонату "Євро-2004" на Першому національному каналі, повідомили УНІАН у прес-службі компанії.
"Союз Віктан" став спонсором трансляцій футбольного чемпіонату "Євро-2004"UNIAN
Як наголошується в повідомленні, "цей крок став продовженням розвитку стратегії компанії з підтримки спорту в Україні". Першим кроком реалізації цієї програми стало офіційне спонсорство Чемпіонату світу з хокею цього року і підтримка трансляцій змагань на каналі "Інтер".

За словами директора з маркетингу і реклами компанії "Союз-Віктан" Олександра СОПІТА, "Концепція командних ігрових видів спорту найкраще відповідає ідеології самої компанії, в якій ось уже 10 років панує командний дух, дух лідерства і чесної ринкової боротьби". Футбол є грою номер 1 в Україні і компанія "Союз-Віктан" дає можливість любителям футболу насолодитися грою кращих футболістів Європи, зазначив він.

Як повідомлялося, фінальна частина Чемпіонату Європи з футболу стартує 12 червня 2004 року в Португалії. У ній візьмуть участь 16 національних збірних, які пройшли відбірні тури. Серед учасників збірні Португалії, Франції, Іспанії, Росії, Греції, Англії, Швейцарії, Хорватії, Болгарії, Данії, Італії, Швеції, Німеччини, Латвії, Чехії, Голландії.

UNIAN
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду