detector.media
23.12.2010 15:50
StarLight brand content продаватиме банерну рекламу на Delo.ua у 2011 році

Сейлз-хаус телевізійного холдингу Віктора Пінчука StarLight brand content продовжить продавати банерну рекламу на сайтах Delo.ua та Investgazeta.net у 2011 році. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор видавництва «Економіка», якому належать сайти, Евелін Бучацький*.

 

За її словами, видавництво поки що не може оцінити результативність співпраці зі стороннім селлером, але впевнене в правильності рішення щодо його залучення: «StarLight почав продавати банерну рекламу на порталах "Дела" та "Инвестгазеты" з листопада 2010 року. При цьому певна частина банерів, які ви сьогодні бачите, були продані нами ще до початку співробітництва зі StarLightMedia. Так що поки що зарано робити будь-які висновки. Але однозначно можу сказати, що ми впевнені у своєму партнері: рівень цієї компанії дозволяє не сумніватися в тому, що нам вдасться не лише досягти запланованих показників, але й перевищити їх».

 

Інші комерційні можливості сайтів продаватиме рекламний відділ видавництва.

 

Після нещодавнього оновлення порталу Delo.ua на ньому з'явилися нові різновиди реклами. Окрім класичних інструментів промо - брендування рубрик, публікації прес-релізів тощо - рекламодавцям запропонують нестандартні можливості: контекстну відеорекламу, участь в опитуваннях та партнерські програми з продажів. «Контекстна відеореклама - це нове слово в інтернет-рекламі, технологія, що поєднала в собі два найзатребуваніших та найефективніших різновиди промо - відео та контекст, - зазначає пані Бучацький. - Її сутність у тому, що рекламний ролик розміщується безпосередньо в тексті статті з прив'язкою до певних слів, які можна вибрати. При цьому відтворення ролику відбувається лише при осмисленому наведенні курсору на нього. Так що, з одного боку, рекламодавець зможе закріпити асоціацію певних слів зі своїм продуктом, з іншого - таке промо ніколи не набридне користувачу, оскільки той завжди матиме можливість його вимкнути».

 

Нагадаємо, в «Економіки» та телевізійного холдингу StarLightMedia спільний акціонер - Віктор Пінчук. StarLight brand content - це сейлз-хаус непрямих рекламних можливостей каналів StarLightMedia (продає спонсорство, піар-сюжети, телемагазини тощо).

 

За інформацією «Детектор медіа», можливість співпраці між двома медіаактивами Пінчука обговорювалася постійно. Навесні 2010 року директор StarLight sales Андрій Партика запропонував «Економіці» передати його компанії перспективний напрямок - інтернет-рекламу. Водночас брати участь у продажах друкованої реклами він не виявив бажання. За інформацією ТК, тоді було запропоновано такий принцип розподілу доходів: 70% отримує продавець, 30% - майданчик. Чи погодилася «Економіка» на це - невідомо. Евелін Бучацький повідомила про принцип розподілу, що, як і більшість агентств, StarLight отримує певний відсоток від продажів.

 

*Ім'я та прізвище за паспортом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY