Володимира Палигу призначили гендиректором Львівської ОДТРК

23 Грудня 2010
18020
23 Грудня 2010
13:34

Володимира Палигу призначили гендиректором Львівської ОДТРК

18020
Володимира Палигу призначили гендиректором Львівської ОДТРК

Генеральним директором Львівської ОДТРК призначений Володимир Палига, який останнім часом обіймав посаду виконувача обов'язків гендиректора. Цю інформацію ТК підтвердив перший заступник голови Державного комітету телебачення та радіомовлення Олександр Курдінович.

 

За інформацією ТК, контракт з Володимиром Палигою підписаний сьогодні, 23 грудня.

 

Володимир Палига до того, як став в. о. гендиректора, очолював дирекцію програм Львівської ОДТРК.

 

Як повідомляла ТК, у липні був звільнений генеральний директор Львівської ОДТРК Ярослав Климович. Згодом стало відомо, що конкурсу на вакантну посаду не буде, а нового керівника компанії призначать наказом голови Держкомтелерадіо.

 

У львівських мас-медіа претендентами на посаду називали Володимира Палигу, директора комунальної телекомпанії «Львів-ТБ» Михайла Хвойницького, екс-прес-секретаря Партії регіонів Юрія Кріля, екс-керівника Закарпатської ОДТРК Петра Петрика.

 

Держкомтелерадіо пропонував губернатору Василеві Горбалю призначити генеральним директором саме Володимира Палигу. Але Горбаль був проти і наполягав на конкурсі.

 

21 грудня президент Віктор Янукович звільнив Василя Горбаля з посади голови Львівської облдержадміністрації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18020
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
anonim
4866 дн. тому
підтримуємо, паскуд геть з Львівського ТБ
правда
4866 дн. тому
Дякуємо Василю Горбалю! Він нормальна справжня людина. Післав придурків і зробив справу!!
справжні
4866 дн. тому
пане Володимире! Вітаємо з призначенням!!! Робить справжне телебачення!!!
дуся
4866 дн. тому
пане Володимире! робить справжній канал і не звертайте увагу на дурнуватих конкурентів!!!
дуся
4866 дн. тому
не варто все "валити" на Горбаля. проти Палиги він ніколи не був. Придивіться до тих, хто хотів потрапити на цю посаду, чи не вони "тормозили" це призначення.
галичанин
4866 дн. тому
Нагадую, що Палига очолював на студії дирекцію інформації. Окрім вищезгаданих "претендентів", ще були і інші бажаючі обіймати посаду керівника, про яких відомо всьому Львову і які докладали певних активних зусиль щодо "тормозу" призначення.
львів’янин
4866 дн. тому
тепер цікаво подивитися як Палига виконає доручення Плаксюка навести порядок на 12 каналі і виключити ЗІК. Зупинити цей "беспредел" із дерибаном і хабарями попереднього керівництва
sydor
4866 дн. тому
Горбаль ніколи не заперечував призначенню Палиги на цю посаду, "тормозили" вищезгадані претенденти. Люди, що скомпроментували себе на попередніх посадах, не можуть очолювати найстарший журналістський колектив Галичини. Вітаємо Володимира Палигу з призначенням! Сподіваємось на позитивні зміни в ефірі 12 каналу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду