Конкурсу на посаду керівника Львівської ОДТРК не буде

17 Серпня 2010
11902
17 Серпня 2010
19:15

Конкурсу на посаду керівника Львівської ОДТРК не буде

11902
Конкурсу на посаду керівника Львівської ОДТРК не буде

Генеральний директор Львівської обласної державної телерадіокомпанії буде призначений без конкурсу наказом голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. Про це 16 серпня на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Василь Горбаль, повідомляє Zaxid.net.

 

Він зазначив, що Кабінет Міністрів скасував постанову про необхідність проведення конкурсів на заміщення вакантних посад у державних підприємствах. Мається на увазі постанова Кабінету Міністрів № 622 від 12 липня 2010 року, яка надає міністерствам та іншим органам, що управляють державними об'єктами, право вирішувати, чи проводити конкурсний відбір керівників державних підприємств, чи призначати їх без конкурсу.

 

Відповідаючи на запитання про те, чи є кандидати на цю посаду, Василь Горбаль додав: «Зараз ведемо консультації».

 

Голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк повідомив ТК, що наразі генеральний директор Львівської ОДТРК ще не призначений.

 

За інформацією «Львівської газети», яку цитує інтернет-видання «Вголос», на посаду гендиректора Львівської ОДТРК претендують в. о. гендиректора ЛОДТРК Володимир Палига, екс-директор комунальної телекомпанії «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький, екс-прес-секретар Партії регіонів Юрій Кріль та екс-керівник Закарпатської ОДТРК Петро Петрик.

 

Як повідомляла ТК, без конкурсу генеральним директором Черкаської ОДТРК «Рось» був призначений Юрій Уздемір. Сьогодні, 17 серпня, перший заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович представив його колективу ОДТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11902
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Земляк
5002 дн. тому
Мене цікавть новина: буцім-то генеральний директор роздутої ОДТРК у Херсоні пан Долина затверджений на посаді довічно. Це виняток?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду