Переможцями конкурсу Національного олімпійського комітету стали журналісти «Інтера», ICTV, «Сільських вістей» та інші

23 Грудня 2010
11489
23 Грудня 2010
13:30

Переможцями конкурсу Національного олімпійського комітету стали журналісти «Інтера», ICTV, «Сільських вістей» та інші

11489
Переможцями конкурсу Національного олімпійського комітету стали журналісти «Інтера», ICTV, «Сільських вістей» та інші

У номінації конкурсу Національного олімпійського комітету України «За найкраще висвітлення підготовки та участі в І літніх юнацьких олімпійських іграх у Сінгапурі» переможцями стали керівник спортивної редакції ICTV та ведучий програми «Факти. Спорт» Андрій Ковальський, кореспондент каналу «Інтер» Олександр Даниленко та журналіст газети «Сільські вісті» Микола Моторний. Про це йдеться на сайті  комітету.

 

Найкращою спортивною газетою року став «Спорт-Экспресс в Украине», а найкращою  громадсько-політичною газетою (відділ спорту) визнали «Николаевские новости» (Миколаїв), «Вільне життя» (Тернопіль) та «Подільський кур'єр» (Хмельницький). У номінації «Найкращий спортивний журнал року» перемогла «Олімпійська арена» (Київ).

 

Також комітет визнав кращими  циклічними  телепрограмами року -  «Вперед - на Олімп!» (студія «ПІО», Київ), «Спорт DN» (ТРК „Юніон", Донецьк), «СиСтема» (МКП ІТА «Віта», Вінниця), «Третий тайм» (ОДТРК «Лтава», Полтава), а радіопрограмами - «Олімпіада 80: Полтавськими шляхами» (ОДТРК «Лтава», радіо «Ваша хвиля», Полтава), «Спортивний майданчик» (НРКУ, Київ), «Олімпійський щоденник» («Наше радіо», Київ), «Сузір'я спорту» (Хмельницьке обласне радіо, Хмельницький).

 

Журі розглянуло роботи, подані з 21 регіону країни, і відзначило «нерівномірність представлених матеріалів з областей, а також велику різницю в якості наданих робіт».

 

А от кращими спортивними журналістами року, на думку НОК, стали: Віктор Береговий («Деснянка вільна», Чернігів), Ярослав Мармаш («Свобода», Тернопіль), Володимир Шугалій («Спортивна Київщина», Київська область).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду