НТКУ запустить «Зіркові посиденьки», дайджест кращих телепроектів та нові спортивні програми

21 Грудня 2010
19411
21 Грудня 2010
14:12

НТКУ запустить «Зіркові посиденьки», дайджест кращих телепроектів та нові спортивні програми

19411
НТКУ запустить «Зіркові посиденьки», дайджест кращих телепроектів та нові спортивні програми

У новому сезоні Перший національний запустить нові розважальні та спортивні проекти. Про це ТК повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

 

На каналі з'явиться музично-розважальна програма під робочою назвою «Зіркові посиденьки». За форматом «ведучі запрошуватимуть до світської розмови відомих людей та обговорюватимуть з ними різноманітні пікантні подробиці». Хто вестиме проект, поки що не відомо, з можливими кандидатами наразі ведуться переговори.

 

Також канал покаже 15-хвилинний дайджест-рейтинг найцікавіших програм різних українських каналів за тиждень - Zapping.

 

Зі спортивних проектів з'явиться «Час хокею», оскільки Перший національний отримав право на показ фіналу чемпіонату України з хокею, та Чемпіонату світу з хокею 2011 року. Проект вестиме Вадим Плачинда. Окрім цього, з'явиться аналітична спортивна програма «7 днів спорту» ( її вестиме Катерина Полякова, другого ведучого канал шукає) та «Стронг Мен» про змагання найсильніших людей планети.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19411
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злобный Хряк с канала ...
4910 дн. тому
Все большне и больше набирают обороты.А о других каналах вы подумали ?Кто нас будет смотретьи кто у нас будет покупть рекламу если вы все под себя,всех зрителей и рекламу ? Так не по чесному-за такой короткий срок перелопатить все тематики телепрограмм
Тайсон
4911 дн. тому
Про соревнования сильнейших людей планеты это круто.Скорей бы начали показывать-это самая крутая программа из спортивных на мой взгляд.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду