Депутати просять ГПУ перевірити заяву донецьких журналістів про порушення їхніх прав

22 Грудня 2010
12920
22 Грудня 2010
18:55

Депутати просять ГПУ перевірити заяву донецьких журналістів про порушення їхніх прав

12920
Депутати просять ГПУ перевірити заяву донецьких журналістів про порушення їхніх прав

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань розслідування випадків цензури у засобах масової інформації, тиску на свободу слова в Україні та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів звернулася до Генеральної прокуратури з проханням перевірити та відреагувати на заяву журналістів про порушення їхніх прав під час виборів ректора Донецького національного університету. Про це ТК повідомили в секретаріаті ТСК.

 

Як писала ТК, 9 журналістів, зокрема, кореспонденти телеканалу СТБ, агентства УНІАН, видань «Голос України», «Дзеркало тижня», «Україна молода», сайту «Острів» звернулися до прокурора Донецької області Володимира Гальцова з колективною заявою про порушення їх професійного права на вільне отримання інформації під час виборів ректора Донецького національного університету.

 

Факти про перешкоджання журналістській діяльності, викладені в колективній заяві донецьких журналістів, наразі перевіряє прокуратура Донецької області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12920
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду