Програма «Феєрія мандрів», яка виходить на 5-му каналі, незабаром з’явиться і на НТКУ

21 Грудня 2010
19568
21 Грудня 2010
16:05

Програма «Феєрія мандрів», яка виходить на 5-му каналі, незабаром з’явиться і на НТКУ

19568
Програма «Феєрія мандрів», яка виходить на 5-му каналі, незабаром з’явиться і на НТКУ

У новому сезоні Перший національний транслюватиме розважальну програму «Феєрія мандрів». Про це повідомив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

«Феєрія мандрів» - це 26-хвилинна програма про кращі місця відпочинку в Україні та за кордоном, її ведучий - Ігор Захаренко. Програму виробляє туристична фірма «Феєрія».

 

Наразі цей проект виходить на 5-му каналі по неділях о 10:25 та п'ятницях о 17:25. Як повідомили у прес-службі, «Феєрія мандрів» в ефірі 5-го каналу й надалі залишатиметься.

 

Зазначимо, що Перший національний також планує показувати програму у вихідні дні, хоча точний слот ще не відомо.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19568
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
из ТК
4883 дн. тому
Это не пресс-релиз. У медиабузинеса и медианяни нет такой информации. Не стыд, стыдно должно быть НТКУ "Эта Феерия выходит на всех телеканалах Украина - от "Первого делового" до местного Львовского" - вот в том-то и дело
писец
4883 дн. тому
Телекритика, вам что НТКУ заплатил за промо? Второй день один их пресс-релиз делите на части и публикуете. Что больше нечего печатать - все ушли на фронт? Эта Феерия выходит на всех телеканалах Украина - от "Первого делового" до местного Львовского. Ну что за стыд - Медиабизнес и Медианяня до такого не опускается. Что гранты закончились - нечем платить зарплату роботам. Про всю сетку НТКУ будете каждый день писать?
rider
4883 дн. тому
Найбездарніша телепрограма про туризм! Для Бені - це клас!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду