КНМП запускає серію тренінгів для журналістів

21 Грудня 2010
11628
21 Грудня 2010
10:50

КНМП запускає серію тренінгів для журналістів

11628
КНМП запускає серію тренінгів для журналістів

Київська незалежна медіа-профспілка розпочала серію тренінгів та навчальних заходів для журналістів. Про це повідомляє прес-служба КНМП.

 

Як повідомляє профспілка, першим заходом була зустріч із юристом Климом Братківським, який розповів про права журналістів під час затримання міліцією та про захист авторських прав. У зустрічі взяло участь близько 20 журналістів, кожен з них отримав брошуру Клима Братківського «Авторське право на фотографію» та пам'ятку від Гельсінської спілки з прав людини щодо того, як спілкуватися з правоохоронцями.

 

Наступний тренінг відбудеться в січні, його проведе виконавчий директор правозахисної організації Володимир Яворський.

 

У 2011 році Київська незалежна медіа-профспілка планує проводити тренінги регулярно. Відповідає за цей напрямок член комітету КНМП Тетяна Якубович.

 

Запропонувати тему для нових зустрічей, допомогти у проведенні тренінгів або дізнатися більше про цю програму можна, зателефонувавши секретареві КНМП Юлії Рибалкіній (050 310 44 41).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду