У перші два ефіри «Світ навиворіт» взяв частку нижчу за середню

20 Грудня 2010
18198
20 Грудня 2010
15:27

У перші два ефіри «Світ навиворіт» взяв частку нижчу за середню

18198
У перші два ефіри «Світ навиворіт» взяв частку нижчу за середню

Перші два випуски проекту «Світ навиворіт» на «1+1» взяли  показники нижче середніх каналу.

 

Зокрема, в середньому за 11 та 18 грудня проект мав рейтинг 1,85%, частку 11,95% (вибірка «Вся Україна») та рейтинг 1,18 %, частку 7,24% (вибірка «50 тис.+»), аудиторія 18-54 (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

 «1+1» у грудні взяв частку 12,89% за «Вся Україна» та 9,77% за «50 тис.+».

 

 

Нагадаємо, «Світ навиворіт» - це програма про подорожі нетуристичними куточками планети. Ведучий, український журналіст та фотограф Дмитро Комаров знайомитиметься з рідкісними традиціями та ритуалами. Він вже побував у понад 20-ти країнах: Кенії, Танзанії, Непалі, Бірмі, Таїланді, Азербайджані, Казахстані тощо. Одиночна подорож Дмитра Індією була внесена до «Книги рекордів України» як максимальний пробіг цією країною за мінімальний термін: 20 000 кілометрів за 90 днів. Також Дмитро сходив на Кіліманджаро, Ельбрус та Монблан.

 

Проект виходить щосуботи о 10:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18198
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Трал
4878 дн. тому
Для 10 утра это замечательный рейтинг, и проект только-только стартовал. Дима сделал шикарный проект, молодчинка, это даже круче москальских проектов о путешествиях. Так держать. А рейтинги - дело такое, они придут со временем, вот увидите, это прорыв.
Алина
4881 дн. тому
Как для 10 утра в субботу, да еще и первая программа, с рейтингом почти 12 - это отличный показатель. Сколько там у нас показывают самые праймтаймовые шоу? Люди еще не привыкли, и время скажем прямо, не для всех. Проект замечательный, молодцы Плюсы, молодец Дима
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду