У Мінську відключили соціальні мережі та поштові сервіси

19 Грудня 2010
17339
19 Грудня 2010
17:01

У Мінську відключили соціальні мережі та поштові сервіси

17339
У Мінську відключили соціальні мережі та поштові сервіси
У Мінську відключені всі соціальні мережі, через які здійснювалася координація протестуючих проти фальсифікації виборів президента. Про це зі столиці Білорусі повідомляє кореспондент «Української правди».
 
За цією інформацією у Мінську не працює Facebook, twitter, YouTube, Google-пошта. Відключено практично всі поштові сервіси та LiveJournal. Також призупинили роботу  сайти деяких опозиційних кандидатів у президенти.
 
«Єдиний провайдер "Белтелеком", який контролює весь потік інтернету в країні», - уточнив журналіст.
 
19 грудня в Білорусі проводяться вибори президента. Білоруські опозиціонери звернулися до українських ЗМІ з проханням висвітлювати протести, що плануються у Мінську, на центральній Жовтневій площі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17339
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТК
4885 дн. тому
Хто конкретно спростовує?
Яка різниця...
4885 дн. тому
Всі, хто мають зв'язок з Білорусю спростовують цю брехню наєма. Навіщо ви передруковуєте??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду