Ветерани вимагають вилучити з продажу книги Матіос через порівняння пам’ятника перемоги із фалосом

18 Грудня 2010
11683
18 Грудня 2010
16:09

Ветерани вимагають вилучити з продажу книги Матіос через порівняння пам’ятника перемоги із фалосом

11683
Ветерани вимагають вилучити з продажу книги Матіос через порівняння пам’ятника перемоги із фалосом
Ветерани Великої Вітчизняної війни вимагають вилучити з продажу книгу Марії Матіос «Вирвані сторінки з автобіографії». Про це повідомляє сайт «Буквоїд».

Як повідомив, директор видавництва «Піраміда» Василь Гутковський, 17 грудня до видавництва завітав співробітник Шевченківського райвідділу внутрішніх справ Львова на, який за дорученням Львівської обласної прокуратури ознайомив «Піраміду» із зверненням ветеранів, котрі вимагають вилучити з продажу книжку «Вирвані сторінки з автобіографії». За цією інформацією, претензія ветеранів полягає у тому, що письменниця порівняла один з пам’ятників перемоги у Великій вітчизняній війні із фалосом.

«Жодних документів, жодних копій міліціонер не надав, посилаючись на вказівку свого керівництва. Вони хотіли ще бачити саму Марію Матіос. Утім, ми сказали йому, що вона мешкає у Києві», - каже Гутковський.

Як прокоментувала Марія Матіос, «певно, ветерани війни не досить уважно читали мою книжку, оскільки у ній я багато згадую своїх односельців, які воювали під час Великої Вітчизняної війни».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11683
Читайте також
14.05.2011 11:32
Алла Чердынцева
для «Детектор медіа»
8 412
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олесь
4897 дн. тому
Всих совєцьких ветеранів на лаву підсудних. Вбивці, вони. А ще гвалтівники, грабіжники і варвари.
ЛОР
4897 дн. тому
Яка чудова реклама книзі!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду