24 апреля 2004 года сейлз-хаус "Медиалайт" начал внедрение FLITE - программы удаленного доступа

27 Квітня 2004
863
27 Квітня 2004
12:16

24 апреля 2004 года сейлз-хаус "Медиалайт" начал внедрение FLITE - программы удаленного доступа

863
«Медиалайт» – эксклюзивный продавец рекламных возможностей новых национальных каналов начал внедрение нового программного продукта - FLITE.
24 апреля 2004 года сейлз-хаус "Медиалайт" начал внедрение FLITE - программы удаленного доступа
Это первый украинский IT-проект, который позволяет рекламодателю в режиме удаленного доступа бронировать места для размещения рекламных роликов на телеканалах. Идеологически FLITE ориентирован на оптимизацию планирования и эффективную работу с партнерами. Он создавался с использованием современных технологий удаленного доступа к SQL базам данных. При разработке программного продукта решалась двойная задача: создание удобного, функционального интерфейса и, одновременно с этим, привычного для менеджеров, работающих в аналогичных программах. Используемая в FLITE нелинейная шкала времени, позволит менеджеру охватывать намного больший объем рабочей информации. Программа в своей работе использует связь через Интернет. Применение Интернет связи существенно повышает эффективность работы и освобождает от дополнительных расходов.

По информации пиар-службы "Медиалайт"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
863
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду