Богуцький, Ткаченко, Притула та Мостова потрапили до ТОП-200 найвпливовіших українців («Фокус»)

16 Грудня 2010
8415
16 Грудня 2010
13:39

Богуцький, Ткаченко, Притула та Мостова потрапили до ТОП-200 найвпливовіших українців («Фокус»)

8415
Богуцький, Ткаченко, Притула та Мостова потрапили до ТОП-200 найвпливовіших українців («Фокус»)

До рейтингу журналу «Фокус» «200 найвпливовіших українців» увійшли 7 представників медіаіндустрії.

 

Як повідомляє прес-служба «Українського медіахолдингу», найвищу сходинку у рейтингу зайняв засновник групи East One Віктор Пінчук, який цього року також потрапив до сотні найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.

 

Глава наглядової ради StarLightMedia Олена Пінчук, як і минулого року, зайняла 40 місце. Окрім неї, до переліку найвпливовіших потрапили:  генеральний директор StarLightMedia і телеканалу ICTV Олександр Богуцький  (167 позиція), головний редактор інтернет-видання «Українська правда» Олена Притула (174 позиція),  голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Володимир Манжосов (178 позиція), генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко (180 позиція) та заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Юлія Мостова (184 позиція).

При цьому Олександр Ткаченко потрапив до рейтингу вперше. Його появу в рейтингу організатори пояснюють тим, що 2010 року Ткаченко зміг переломити негативну динаміку останніх двох років та досягти зростання показників «1+1», через це його вплив у медіасвіті та в країні в цілому збільшився.

 

 Найвпливовішим українцем року «Фокус» назвав президента Віктора Януковича (минулого року екс-президент країни Віктор Ющенко займав третю сходинку рейтингу). Другу позицію зайняв прем'єр-міністр Микола Азаров, після нього йдуть Рінат Ахметов та Сергій Льовочкін. На п'ятому місці вперше опинився народний депутат Юрій Іванющенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8415
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кркк
4883 дн. тому
Коломойский на место Ткаченко? Сложно представить действительно порядочного человека всего лишь на 180 месте:)
//
4883 дн. тому
Ну если Ткаченко попал сюда только за "перелом" ситуации, то он - если человек честный и справедливый - должен уступить это место своему инвестору: столько бабла влил Коломойский, что мама не горюй...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду