До рейтингу 200 найвпливовіших українців «Фокусу» потрапили понад 30 людей, пов’язаних із медіа

20 Грудня 2007
8227
20 Грудня 2007
13:39

До рейтингу 200 найвпливовіших українців «Фокусу» потрапили понад 30 людей, пов’язаних із медіа

8227
До рейтингу 200 найвпливовіших українців «Фокусу» потрапили понад 30 людей, пов’язаних із медіа
Серед 200 найвпливовіших українців за рейтингом журналу «Фокус» - кільканадцять медіавласників, медіаменеджерів, держслужбовців та політиків, пов’язаних із медіасферою. Рейтинг опублікований у свіжому числі тижневика.
 
Так, на 3 місці – Рінат Ахметов (власник каналу «Україна» та газети «Сегодня»), на 6 місці – Ігор Коломойський (акціонер Сentral European Media Enterprises, співвласник українських медіа), на 7 – Віктор Пінчук (власник телеканалів ICTV, СТБ, Новий, М1, газети «Факты и комментарии); 131 місце посідає дружина Віктора Пінчука Олена Франчук.
 
16, 18 і 19 місця посіли Віталій Гайдук, Дмитро Фірташ та Сергій Тарута, компанії яких пов'язують із певними українськими медіа.
 
На 46 місці – Валерій Хорошковський, офіційний мажоритарний акціонер групи «Інтер». На 58 місці – народний депутат, акціонер холдингу «Главред-Медіа», телекомпанії «Гравіс» та деяких регіональних телекомпаній Олександр Третьяков. На 64 місці – власник ТРК «Ера» Андрій Деркач.
 
На 73 місці – народний депутат Ганна Герман, яка має великі шанси очолити Комітет ВР з питань свободи слова та інформації. На 86 місці – голова Держтелерадіо Едуард Прутнік. На 89 місці – голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко.
 
На 135 місці – головний редактор газети «Україна молода» Михайло Дорошенко. На 151 місці – власник телеканалу «Київська Русь» Геннадій Васильєв.
 
165 місце посіла заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Юлія Мостова. На 176 місці – голова Правління телеканалу «Інтер» Сергій Созановський, на 177 місці – співвласник і голова Ради директорів «1+1», гендиректор російського холдингу «СТС Медіа» Олександр Роднянський.
 
На 184 місці – народний депутат Ірина Геращенко, в минулому – президент інформаційного агентства УНІАН. 186 місце посіла генпродюсер «Інтера» Ганна Безлюдна, 187 місце – гендиректор ICTV та неофіційний керівник групи каналів Віктора Пінчука Олександр Богуцький. На 191 місці – акціонер телеканалу ТОНІС та компанії «Медіадім» Володимир Костерін. На 194 – телеведучий і музикант Ян Табачник.
 
На 196 місці у рейтингу – прес-секретар Президента України, колишня ведуча «1+1» Ірина Ванникова.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8227
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алена
5993 дн. тому
Позирощие, а не рейтинг... Кто ж у них эспертами выступал?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду