На Сумщині під час карантину школярам викладатимуть по місцевому телебаченню

16 Грудня 2010
6487
16 Грудня 2010
10:04

На Сумщині під час карантину школярам викладатимуть по місцевому телебаченню

6487
На Сумщині під час карантину школярам викладатимуть по місцевому телебаченню

На Сумщині у зв'язку із запровадженням у навчальних закладах міста Шостки карантину муніципальна телерадіокомпанія «Акцент»  розпочала транслювати для школярів телеуроки. Про це повідомляє «Укрінформ».

 

Телеуроки в ефірі з'являються згідно з розкладом занять, їхня тривалість - 10-15 хвилин.

 

Начальник управління освіти та науки Сумської ОДА Любов Пшенична відзначила, що пропущені у період карантину в школах заняття керівництво навчальних закладів має право відпрацювати згідно зі своїми планами.

 

«У Шостці телеуроки проводяться вже другий рік поспіль. Така форма занять себе добре зарекомендувала, і наше управління підтримує місцеву ініціативу», - відзначила Любов Пшенична.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6487
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду