Перший національний оголосив про кастинги на «Магію цирку»

13 Грудня 2010
15419
13 Грудня 2010
17:13

Перший національний оголосив про кастинги на «Магію цирку»

15419
Перший національний оголосив про кастинги на «Магію цирку»

20 - 21 лютого відбудеться кастинг серед дітей для участі в міжнародному телевізійному проекті «Магія цирку». Про це повідомляється на сайті НТКУ.

 

Кастинги приводитимуться серед дітей від 9 до 13 років, які навчаються в цирковій школі і ще не працюють у цирку.

 

У національному відборі країна вибере п'ять кращих конкурсантів, з яких EBU (Міжнародний союз мовлення) вибере три циркових номери, які будуть представляти Україну на фінальному шоу в Женеві.

 

Тривалість виступів: для індивідуального виступу - від 2 хвилин 30 секунд до 3 хвилин 30 секунд; для групового виступу - від 2 хвилин 30 секунд до 5 хвилин.

 

«Зараз Перший Національний веде переговори, щоб провести кастинг на найвищому рівні. Фінал відбору учасників для поїздки до Женеви ми плануємо провести на арені цирку», - розповів генеральний продюсер Першого національного Олексій Семенов.

 

Скоро на сайті Першого національного з'явиться докладна інформація про умови конкурсу.

 

Як писала ТК, цього року НТКУ транслюватиме шоу «Магія цирку» без участі українських представників. Цьогорічне шоу «Магія цирку» відбулося 27 листопада в Женеві, участь у ньому взяли шість країн. Глядачі НТКУ зможуть побачити повну версію шоу в ефірі під час новорічних та різдвяних свят.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду