detector.media
13.12.2010 17:13
Перший національний оголосив про кастинги на «Магію цирку»

20 - 21 лютого відбудеться кастинг серед дітей для участі в міжнародному телевізійному проекті «Магія цирку». Про це повідомляється на сайті НТКУ.

 

Кастинги приводитимуться серед дітей від 9 до 13 років, які навчаються в цирковій школі і ще не працюють у цирку.

 

У національному відборі країна вибере п'ять кращих конкурсантів, з яких EBU (Міжнародний союз мовлення) вибере три циркових номери, які будуть представляти Україну на фінальному шоу в Женеві.

 

Тривалість виступів: для індивідуального виступу - від 2 хвилин 30 секунд до 3 хвилин 30 секунд; для групового виступу - від 2 хвилин 30 секунд до 5 хвилин.

 

«Зараз Перший Національний веде переговори, щоб провести кастинг на найвищому рівні. Фінал відбору учасників для поїздки до Женеви ми плануємо провести на арені цирку», - розповів генеральний продюсер Першого національного Олексій Семенов.

 

Скоро на сайті Першого національного з'явиться докладна інформація про умови конкурсу.

 

Як писала ТК, цього року НТКУ транслюватиме шоу «Магія цирку» без участі українських представників. Цьогорічне шоу «Магія цирку» відбулося 27 листопада в Женеві, участь у ньому взяли шість країн. Глядачі НТКУ зможуть побачити повну версію шоу в ефірі під час новорічних та різдвяних свят.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY