Режисер Марина Яблокова подала до суду на Філіпа Кіркорова, який її вдарив

10 Грудня 2010
21282
10 Грудня 2010
01:32

Режисер Марина Яблокова подала до суду на Філіпа Кіркорова, який її вдарив

21282
Режисер Марина Яблокова подала до суду на Філіпа Кіркорова, який її вдарив

Другий режисер премії «Золотой граммофон» Марина Яблокова подала в суд на співака Філіпа Кіркорова, пише російський «Интерфакс» з посиланням на адвоката телережисера Сергія Жоріна.

 

За словами адвоката, він пропонує притягти Кіркорова до відповідальності за ч.1 ст.115 (спричинення легкої шкоди здоров'ю) та ч.1 ст.130 (образа) кримінального кодексу РФ.

 

Нагадаємо, Марина Яблокова заявляє, що 4 грудня під час репетиції у Державному Кремлівському палаці  Кіркоров спочатку «в грубій формі висловив невдоволення освітлювальними приладами» і кричав на неї у присутності колег та інших артистів.

 

За словами Сергія Жоріна, коли режисер  попросила припинити ображати її публічно, Кіркоров вдарив її рукою в обличчя. «Вона стояла на невеликому узвишші, тому відразу впала. Тоді Кіркоров почав бити її ногами в груди і живіт, тримаючи при цьому за волосся, оскільки вона намагалася відповзти», - каже адвокат. За його словами, лікарі зафіксували у Яблокової гематоми і струс мозку.

 

7 грудня співак вибачився перед режисером на своєму офіційному сайті, пояснивши свій вчинок серйозною хворобою. «Я дуже шкодую про те, що трапилося, - заявив Кіркоров. -  На жаль, я змушений говорити про те, в чому довгий час боявся зізнатися самому собі. Напевне, я серйозно хворий. Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, внаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що дію. Я сам відчуваю жах з цього приводу. І лише тепер розумію, що мені треба серйозно лікуватися», - заявив співак. 

 

За інформаціє російських ЗМІ, співак відбув до Ізраїля, де проходить медичне обстеження. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
лзти
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду