Російська журналістка закликала Януковича поговорити з журналістами

9 Грудня 2010
14582
9 Грудня 2010
09:39

Російська журналістка закликала Януковича поговорити з журналістами

14582
Російська журналістка закликала Януковича поговорити з журналістами

Російська журналістка Олена Риковцева висловила своє обурення з приводу того, що президент України Віктор Янукович так і не вийшов до журналістів на п'ятому Форумі європейських і азіатських медіа в Києві, закликавши його до спілкування з пресою. Про це Риковцева заявила в ефірі ТВі, повідомляє прес-служба каналу.

 

Зазначимо, що попередньо участь Віктора Януковича у Форумі було анонсовано.

 

«Ваш Віктор Федорович - це такий важливий секретар обкому. Він весь нібито із радянського телебачення, і він разом зі своїм виглядом, зі свої іміджем повертає вам радянське телебачення», - сказала Олена Риковцева.

 

Журналістка зазначила, що минулого року до журналістів вийшов Дмитро Медвєдєв, провів прес-конференцію, відповів на питання. «Що відбувається сьогодні в Києві? Віктор Федорович був заявлений як контактер з журналістами. На жаль, він не прийшов. Чому? Не зрозуміло!» - додала вона.

 

Риковцева стверджує, нібито в кулуарах існує така версія, що Янукович не готовий до імпровізованого спілкування з пресою. «Він просто припускається якихось ляпів, від яких йому, можливо, потім незручно. Але я б хотіла його закликати, користуючись нагодою: приходьте все-таки на форум!», - сказала журналістка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14582
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov (українець)
4901 дн. тому
До Космополіт: Так там зазначено, що на даному форумі, рік назад Мєдвєдєв виходив до журналістів.
Космополит
4901 дн. тому
Вы бы лучше со своими лилипутами разбирались.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду