ISTIL Group у 2011 році планує iнвестувати в Україну $50 млн, зокрема в реконструкцію «Кінопанорами»

8 Грудня 2010
2533
8 Грудня 2010
20:54

ISTIL Group у 2011 році планує iнвестувати в Україну $50 млн, зокрема в реконструкцію «Кінопанорами»

2533
ISTIL Group у 2011 році планує iнвестувати в Україну $50 млн, зокрема в реконструкцію «Кінопанорами»

ISTIL Group, що має в Українi активи в нерухомостi, медiа, кiновиробництвi та промисловостi, має намiр у 2011 роцi зберегти темпи iнвестування в країну, вклавши в неї ще близько $50 млн, повiдомив агентству «Iнтерфакс-Україна» засновник i голова групи Мохаммад Захур.

 

За його словами, основнi iнвестицiї будуть спрямованi у будiвництво та реконструкцiю готелю «Лейпцiг», завершення будiвництва бiзнес-центрiв та логiстичний комплекс.

 

На конференцiї видання The Economist у Лондонi, яка вiдбулася 7 грудня в партнерствi з фондом «Ефективне управлiння», вiн оцiнив вартiсть iнвестицiй ISTIL Group станом на кiнець листопада у $189 млн. Пан Захур спрогнозував, що до кiнця поточного року їхня вартiсть зросте до $200 млн, тим самим повернувшись на рiвень початку 2010 року.

 

Глава групи додав, що ISTIL у цьому роцi списав $58 млн, вкладених у групу компаній «Поверхность». За його словами, така невдача була пов'язана з поганим вибором партнера i менеджменту, а також недолiками закону про акцiонернi товариства.

 

Мохаммад Захур уточнив, що iнвестицiї в iнших секторах у 2010 році зросли: в нерухомостi - з $ 100 млн до $ 115 млн, у медiа - з $30 млн до $42 млн, у промисловостi та проектi з обробки вугiльних вiдходiв - з $12 млн до $32 млн.

 

Глава групи повiдомив, що в 2011 роцi заплановано розширити мережу офiсних центрiв Rialto класу B, що має по одному працюючому об'єктовi в Донецьку та Одесi, у Київ. У планах на наступний рiк також реконструкцiя культурно-розважального центру в Києвi «Кiнопанорама», будiвництво логiстичного центру класу А поблизу Борисполя, а також пiдготовку до запуску у 2012 роцi до чемпiонату Європи з футболу готелю «Лейпцiг» у Києвi.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2533
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду