detector.media
08.12.2010 20:54
ISTIL Group у 2011 році планує iнвестувати в Україну $50 млн, зокрема в реконструкцію «Кінопанорами»

ISTIL Group, що має в Українi активи в нерухомостi, медiа, кiновиробництвi та промисловостi, має намiр у 2011 роцi зберегти темпи iнвестування в країну, вклавши в неї ще близько $50 млн, повiдомив агентству «Iнтерфакс-Україна» засновник i голова групи Мохаммад Захур.

 

За його словами, основнi iнвестицiї будуть спрямованi у будiвництво та реконструкцiю готелю «Лейпцiг», завершення будiвництва бiзнес-центрiв та логiстичний комплекс.

 

На конференцiї видання The Economist у Лондонi, яка вiдбулася 7 грудня в партнерствi з фондом «Ефективне управлiння», вiн оцiнив вартiсть iнвестицiй ISTIL Group станом на кiнець листопада у $189 млн. Пан Захур спрогнозував, що до кiнця поточного року їхня вартiсть зросте до $200 млн, тим самим повернувшись на рiвень початку 2010 року.

 

Глава групи додав, що ISTIL у цьому роцi списав $58 млн, вкладених у групу компаній «Поверхность». За його словами, така невдача була пов'язана з поганим вибором партнера i менеджменту, а також недолiками закону про акцiонернi товариства.

 

Мохаммад Захур уточнив, що iнвестицiї в iнших секторах у 2010 році зросли: в нерухомостi - з $ 100 млн до $ 115 млн, у медiа - з $30 млн до $42 млн, у промисловостi та проектi з обробки вугiльних вiдходiв - з $12 млн до $32 млн.

 

Глава групи повiдомив, що в 2011 роцi заплановано розширити мережу офiсних центрiв Rialto класу B, що має по одному працюючому об'єктовi в Донецьку та Одесi, у Київ. У планах на наступний рiк також реконструкцiя культурно-розважального центру в Києвi «Кiнопанорама», будiвництво логiстичного центру класу А поблизу Борисполя, а також пiдготовку до запуску у 2012 роцi до чемпiонату Європи з футболу готелю «Лейпцiг» у Києвi.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY