Олександр Богуцький: пародії на українських політиків з «Великої різниці» вирізатимуть і надалі

8 Грудня 2010
28705
8 Грудня 2010
13:13

Олександр Богуцький: пародії на українських політиків з «Великої різниці» вирізатимуть і надалі

28705
Олександр Богуцький: пародії на українських політиків з «Великої різниці» вирізатимуть і надалі

Версію російського шоу «Велика різниця» будуть показувати без комедійних сюжетів про українських політиків. Про це заявив директор-президент каналу ICTV Олександр Богуцький, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

 

На запитання, чому з випусків програми «Велика різниця» були вирізані сюжети з українськими політиками, пан Богуцький відповів: «Це не захист якихось національних почуттів українців, це політика каналу: ми не підтримуємо ідею пародій на українських політиків іноземними авторами».

 

Олександр Богуцький підтвердив, що в недавніх випусках «Великої різниці» були вирізані комедійні сюжети про лідера БЮТ Юлію Тимошенко і про президента Віктора Януковича.

 

«Нехай вони стібуться над своїми політиками. В Україні "Велика різниця" і надалі буде йти без політики», - зазначив пан Богуцький.

 

Нагадаємо, минулого тижня з «Великої різниці» ICTV вирізав пародію на Юлію Тимошенко, а ще раніше - на Віктора Януковича.

 

ТК неодноразово зверталася до прес-служби телеканалу із запитами з цього питання, однак коментарів так і не отримала.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28705
Читайте також
10.12.2010 08:55
Юрій Фінклер, для «Детектор медіа»
45 099
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михасьо
4890 дн. тому
Ну як же не вирізати "ВонУ", коли рідна дружина - нардеп у бЮті?...
Патриот
4890 дн. тому
Достойнай ГРАЖДАНСКАЯ позиция!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду