«Уніка-TV» не закривається і веде переговори з інвестором

6 Грудня 2010
7308
6 Грудня 2010
14:21

«Уніка-TV» не закривається і веде переговори з інвестором

7308
«Уніка-TV» не закривається і веде переговори з інвестором

Товариство з обмеженою відповідальністю «Телемережа „Уніка-TV"» не закривається і веде переговори з новим інвестором. За інформацією джерел ТК, на початку грудня колективу компанії було оголошено про звільнення частини співробітників і можливе закриття компанії через складне фінансове становище.

 

 Однак  один з засновників «Уніка-TV» Сергій Ягода у коментарі ТК спростував цю інформацію, зазначивши: «У компанію заходить новий інвестор, який буде розширювати виробництво. «Уніка-TV» не закривається, просто буде змінений склад керівників».

 

 Ім'я інвестора пан Ягода, поки не завершився цей процес, не називає. Хто має очолити компанію, теж поки невідомо. За його словами, зараз готуються документи про зміни у структурі  компанії, які подаватимуться у державні органі, зокрема і у Національну раду з питань телебачення та радіомовлення.

 

 Однак при цьому Сергій Ягода додає: «Це все може ще відмінитись. Це лише попередня домовленість».

 

 Нагадаємо, на початку 2007 року «Уніка-TV» отримала ліцензію на супутниковий канал «Планета» терміном дії 10 років. Засновники компанії - Сергій Ягода, Петро Конов, Олександр Пелех. Директор Євген Чуковецький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7308
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду