Володимир Головешко залишив посаду директора запорізької комунальної телекомпанії МТМ

3 Грудня 2010
16890
3 Грудня 2010
18:24

Володимир Головешко залишив посаду директора запорізької комунальної телекомпанії МТМ

16890
Володимир Головешко залишив посаду директора запорізької комунальної телекомпанії МТМ

Володимир Головешко залишив посаду директора КП «Муніципальна телевізійна мережа» (Запоріжжя). Цю інформацію він підтвердив ТК.

 

За словами пана Головешка, його останнім робочим днем був понеділок, 29 листопада. Він звільнився з телекомпанії за згодою сторін. Причини свого звільнення Володимир Головешко не став називати. «Коли приймається якесь рішення, це в будь-якому разі компроміс з обох боків», - сказав він.

 

Хто стане його наступником, панові Головешку невідомо. З вівторка по п'ятницю, уточнив він, телекомпанія працювала без керівника.

 

На запитання, чи продовжить він далі працювати в телевізійній сфері, Володимир Головешко відповів: «Думаю ні, але був би радий».

 

Засновником КП «Муніципальна телевізійна мережа» є Запорізька міська рада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16890
Читайте також
16.04.2010 15:17
Наталья Выговская
, для «Детектор медіа»
20 722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду