Мін’юст зареєстрував газету «Тайны будущего», журнал Sex, Drugs and AIDS та інші видання

30 Листопада 2010
16590
30 Листопада 2010
11:18

Мін’юст зареєстрував газету «Тайны будущего», журнал Sex, Drugs and AIDS та інші видання

16590
Мін’юст зареєстрував газету «Тайны будущего», журнал Sex, Drugs and AIDS та інші видання

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання, серед яких вісім журналів, п'ять газет, шість збірників та один бюлетень.

 

12 листопада наказом № 2823/5 зареєстровано журнал «Новая дружба - ХХІ».

 

Перереєстровані газета «Молодогвардієць. Україна» («Молодогвардеец. Украина») і збірник «Сучасні ресурсоенергозберігаючі технології гірничого виробництва».

 

18 листопада наказом № 2855/5 зареєстровані газета «Тайны будущего», бюлетень «Щотижневий інформаційний бюлетень УМТБ "Відродження"» та збірники «Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: Право» і «Право та державне управління».

 

Перереєстровані газети «Україна Бізнес ревю» («Украина Бізнес ревю», Ukraine Business review), «Футбол стайл», журнали «Фінансові послуги» («Финансовые услуги», Financial services), «Поліна» («Полина») і збірник «Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка».

 

Наказом № 2867/5 зареєстровані збірники PitStop-Info (з англ.: - «Інформація про зупинку на ремонт») і «Науковий щорічник "Історія релігій в Україні"».

 

Перереєстровані журнали «Бізнес Інформ», «Вісник морської медицини» й альманах «Альманах фінансових послуг» («Альманах финансовых услуг», Financial Services Almanac).

 

Наказом № 2868/5 зареєстровані газета «Реклама про товари та послуги нашого міста» і журнал «Медична та клінічна хімія».

 

Перереєстровані журнал «Это вкусно» (додаток до журналу «Единственная») і збірники «Вчені записки Університету "КРОК"», «Правничий вісник Університету "КРОК"».

 

Наказом № 2869/5 1 зареєстровані журнали «Ваш юрисконсульт», «Спросите юриста!», «Журнал о счетах и записях», газета «Секретные материалы - Здоровье» та збірник «Український логопедичний вісник - Збірник наукових праць».

 

Перереєстровано збірник «Державне будівництво та місцеве самоврядування».

 

Наказом № 2870/5 зареєстровано газету «Їжак і Кº» («Ёж и Кº»).

 

23 листопада наказом № 2927/5 зареєстровані газета «Правильна пенсія», журнал «Свій світ» («Свой мир») і збірник «Наукові записки. Збірник праць молодих вчених та аспірантів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії».

 

Перереєстровані журнали «Будмайстер», «Уютно и удобно», «Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького», газети «Інформаційний кур'єр» і «В кафе. Спеціалізоване видання про алкоголь і тютюн» («В кафе. Специализированное издание об алкоголе и табаке») та збірник «Науковий вісник будівництва».

 

Наказом № 2928/5 зареєстровані журнали Sex, Drugs and AIDS ( з англ.: - «Секс, наркотики та СНІД») і «Я - принцесса».

 

Перереєстровані журнали DA. Sophisticated Ladies' Monthly ( з англ.: -«ДА. Вишуканий жіночий журнал»), Murator і газета «Журавлик».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16590
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду