Держкомтелерадіо та Київський університет ім. Шевченка домовились про співпрацю на два роки

24 Листопада 2010
11418
24 Листопада 2010
18:10

Держкомтелерадіо та Київський університет ім. Шевченка домовились про співпрацю на два роки

11418
Держкомтелерадіо та Київський університет ім. Шевченка домовились про співпрацю на два роки

24 листопада підписано угоду про співпрацю між Держкомтелерадіо та Київським національним університетом ім. Т. Г. Шевченка. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

«Метою підписаного документу є сприяння розвитку вітчизняного медіапростору, спільна діяльність на підтримку теорії й практики українського телерадіомовлення, друкованих ЗМІ та видавництв, формування інформаційної політики в Україні та кадрового забезпечення державних (суспільних) телерадіокомпаній, друкованих медіа та видавництв. Виконання цієї угоди з боку університету покладається на Інститут журналістики КНУ ім. Шевченка», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Згідно з підписаною угодою комітет та університет проводитимуть спільні заходи: конференції, круглі столи тощо. Університет делегуватиме свого представника на відкриті колегії Держкомтелерадіо, а фахівці комітету виступатимуть з доповідями на щорічних науково-практичних конференціях, які проводить університет на базі Інституту журналістики.

 

«Комітет також бере на себе зобов'язання запрошувати спеціалістів Інституту журналістики для підготовки та консалтингу важливих державних документів, які стосуються діяльності українського телерадіомовлення, друкованих ЗМІ та видавництв. У свою чергу Інститут журналістики повинен надати  можливість керівникам чи співробітникам державних телерадіокомпаній, друкованих медіа, видавництв та інформагентств ( за наявності ученого звання) долучитися до роботи у державних екзаменаційних комісіях, керувати чи виступати рецензентами бакалаврських, магістерських робіт тощо», - йдеться у підписаному документі.

 

Згідно з угодою, яка діятиме два роки, Держкомтелерадіо сприятиме студентам Інституту журналістики у проходженні виробничої практики на державних телерадіокомпаніях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду