Суддівство міжнародної премії History Makers 2011 пройде за участі Бабича, Дурманової, Котенко, Петришин і Вакалюка

23 Листопада 2010
11336
23 Листопада 2010
16:40

Суддівство міжнародної премії History Makers 2011 пройде за участі Бабича, Дурманової, Котенко, Петришин і Вакалюка

11336
Суддівство міжнародної премії History Makers 2011 пройде за участі Бабича, Дурманової, Котенко, Петришин і Вакалюка

У листопаді цього року за ініціативи Індустріального телевізійного комітету (ІТК) в Україні пройде суддівство міжнародної премії History Makers 2011. Про це повідомляється на сайті ІТК.

 

Українські судді оцінюватимуть роботи, подані до номінації Best History Production (найкращий виробник історичної програми). До складу журі увійшли: Валерій Бабич («Бабич дизайн», директор, партнер); Олена Дурманова (телеканал «Інтер», керівник служби досліджень та комунікацій); Катерина Котенко (ІТК, виконавчий директор); Оксана Петришин (Новий канал, менеджер зі закупівель); Артем Вакалюк (Content Report, Media Business Report, головний редактор).

 

Номінанти History Makers будуть оголошені в середині грудня, а переможці - 27 січня на урочистій церемонії в готелі Marriott Marquis у Нью-Йорку.

 

History Makers - Міжнародний історичний саміт, який відображає сучасне мислення і тенденції творців найкращих світових програм. У 2011 році відзначатимуть 20-ту річницю розпаду Радянського Союзу, 150-ту річницю американської громадянської війни, 10-ту річницю катастрофи, що трапилася у Всесвітньому торговому центрі. History Makers 2011 збере режисерів і продюсерів, які покажуть особливе значення даних подій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11336
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
А судьи кто?
4917 дн. тому
Кто все эти люди? Они хоть по-английски говорят? Или, может, историю хорошо знают? Ну, один неплохо в медиа разбирается, второй в компьютерной графике, ну, Котенко еще, ладно... Остальные типа "эксперты" в документалистике???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду