Денний повтор «Футбольного уїк-енду» на каналі «Футбол» виходитиме із сурдоперекладом

23 Листопада 2010
8603
23 Листопада 2010
14:22

Денний повтор «Футбольного уїк-енду» на каналі «Футбол» виходитиме із сурдоперекладом

8603
Денний повтор «Футбольного уїк-енду» на каналі «Футбол» виходитиме із сурдоперекладом

Щопонеділка денний повтор програми «Футбольний уїк-енд» на телеканалі «Футбол» виходитиме із сурдоперекладом. Про це повідомляє прес-служба.

 

Канал вирішив піти на цей крок після звернення зі школи для дітей та юнаків з вадами слуху, які самі займаються футболом і хотіли б мати можливість отримувати оперативну інформацію про цю гру.

 

«До нас звернулися зі школи для дітей з проблемами слуху з Хмельницького, і це звернення зачепило нас за живе. Ми доклали всіх зусиль, щоб допомогти учням школи розуміти програму краще. Нововведення з перекладом мовою жестів допоможе також тій чималій частині шанувальників футболу, у яких, на жаль, також існують подібні проблеми», - зазначає директор каналу та ведучий «Футбольного уїк-енду» Олександр Денисов.

 

Прем'єра «Футбольного уїк-енду» з перекладом мовою жестів відбулася 22 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8603
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ихон
4963 дн. тому
Что можно сказать - респектище!
читаДтч
4963 дн. тому
Вот молодцы! Брать пример всем!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду