Гран-прі фестивалю «Кіномедіа» здобула стрічка «Медіа з вами»

20 Листопада 2010
20694
20 Листопада 2010
11:40

Гран-прі фестивалю «Кіномедіа» здобула стрічка «Медіа з вами»

20694
Гран-прі фестивалю «Кіномедіа» здобула стрічка «Медіа з вами»

19 листопада відбулася фінальна частина кінофестивалю «Кіномедіа», за результатами якої гран-прі - поїздку на 64-й кінофестиваль у Каннах - здобула Катерина Кривошей за стрічку «Медіа з вами».

 

Зазначимо, що цей фільм також став переможцем у номінації «Експериментальне кіно».

 

У номінації «Анімаційне кіно» перемогла кінострічка «The press» Катерини Горностай та Дмитра Красного. Найкращим фільмом серед «Документально кіно» визнали «Інтернет: любов на всі віки» Олени Павленко. У номінації «Ігрове кіно» перемогла стрічка «Deadline» Павла Ковтуна. Приз глядацьких симпатій здобув Антон Візір та Тарас Меренков за роботу «Продукт».

 

Загалом у конкурсній частині кінофестивалю взяли участь 20 короткометражних фільмів.

 

До складу журі фестивалю увійшли журналіст, ведучий програми «Свобода слова на ICTV» Андрій Куликов, вокалістка гурту «Крихітка» Саша Кальцова; журналіст, телевізійний менеджер, політик Ольга Герасим'юк, директор Film.ua Production Сергій Антонов, голова Незалежної асоціації телерадіоМовників Тетяна Лебедєва, головний редактор порталу «Медіаняня» Олеся Савенко, режисер Ігор Рябчук, продюсер, викладач КНУ ім. К. Карпенка-Карого Володимир Оселедчик, генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко; керівник компанії Media Resources Management Вікторія Ярмощук, головний редактор Channel Telegrenoble Лакхар Бен Малек.

 

Нагадаємо, «Кіномедіа» - кінофестиваль короткометражних стрічок про діяльність засобів масової інформації, про щоденне життя медійників та події в історії медіа. Ініціатором та організатором фестивалю виступила Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) за підтримки кіностудії Film.UA Studio.

 

Кінофестиваль проходив у кілька етапів. З 8 по 12 листопада відбувся показ ретроспективних фільмів про медіа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20694
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду