Дмитро Табаков очолив портал hi-Tech.ua

12 Листопада 2010
17240
12 Листопада 2010
13:57

Дмитро Табаков очолив портал hi-Tech.ua

17240
Дмитро Табаков очолив портал hi-Tech.ua

Головним редактором порталу hi-Tech.ua призначений Дмитро Табаков, який поєднуватиме нову посаду з координацією редакційних проектів в Об'єднаній тестовій лабораторії видавничого дому «СофтПрес». Про це ТК повідомила прес-служба видавничого дому.

 

Перед новим головним редактором поставлене завдання тіснішої інтеграції онлайнової складової порталу (контенту і сервісів) з портфелем друкованих видань. Серед пріоритетних завдань розвитку порталу hi-Tech.ua - формування і розвиток єдиного інформаційного простору і сервісів для партнерів і читачів, просування порталу в соціальних медіа тощо.

 

Нагадаємо, що «СофтПрес» видає b2c-проекти hi-Tech PRO, hi-Tech «Мир связи», hi-Tech «Мой компьютер» і «hi-Tech в школе», а також b2b-видання: журнали «Телеком. Телекоммуникации и сети», «Телемир. Бизнес и технологии телерадиовещания», «MM. Деньги и Технологии», газеты «ДК-Зв'язок» и «Channel Partner Украина».

 

«Ми не будемо наслідувати приклад конкурентів, що повністю перенесли свої друковані проекти в інтернет. Разом з тим ми бачимо у всесвітній мережі і соціальних медіа великий потенціал для роботи з нашими читачами і клієнтами і маємо намір розвивати онлайнові проекти в тісній прив'язці до наших традиційних видань», - прокоментував директор «СофтПрес» Євген Шнурко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду