Генпрокуратура відповіла на звернення учасників акції пам’яті Ґонґадзе, пообіцявши долучити його до матеріалів справи

11 Листопада 2010
7973
11 Листопада 2010
15:05

Генпрокуратура відповіла на звернення учасників акції пам’яті Ґонґадзе, пообіцявши долучити його до матеріалів справи

7973
Генпрокуратура відповіла на звернення учасників акції пам’яті Ґонґадзе, пообіцявши долучити його до матеріалів справи

Генеральна прокуратура України відповіла на звернення учасників акції пам'яті Георгія Ґонґадзе. Про це ТК повідомив Володимир Чемерис, якій підписав звернення учасників акції.

 

Як уже повідомляла ТК, це звернення учасники акції 6 вересня передали заступнику завідувача відділу звернень Адміністрації президента Олександру Сивобороду. У ньому вони вимагали встановити замовників у справі Ґонґадзе.

 

Відповідь Генпрокуратури датована 9 листопада, тобто надійшла із запізненням майже на місяць (за законом на відповіді на звернення громадян надається один місяць).

 

У ній ГПУ нагадала про те, що на сьогодні продовжене досудове слідство у кримінальній справі щодо обвинувачення Олексія Пукача у вбивстві  Георгія Ґонґадзе та побитті Олексія Подольського: «Остаточно розслідування має бути завершено лише за умови встановлення всіх обставин справи, доведення вини кожної особи, причетної до вчинення цих злочинів і притягнення винних до кримінальної відповідальності. Тому ані за яких обставин кримінальна справа про вбивство Гонгадзе Г.Р. та захоплення і побиття Подольського О.І. не може бути не буде закрита».

 

Також Генпрокуратура пообіцяла приєднати це звернення до матеріалів кримінальної справи і врахувати подані аргументи під час досудового слідства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7973
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду