detector.media
11.11.2010 12:46
Посипайко знімає телепроект «Навколо світу за 48 годин» на фотоапарат

Новий туристичний проект «Навколо світу за 48 годин», який незабаром вийде на Першому національному, автор і ведучий Ігор Посипайко знімає на фотоапарат.

 

У коментарі «Детектор медіа» Ігор Посипайко зазначив, що програму робить його продакшн РM Studio. «Ця програма довгий час була моєю мрією, і мені нарешті вдалося домовитись з Першим національним про її трансляцію. Я знайшов спонсорів. Насправді, створення такої туристичної програми - діло не важке,  для зйомки достатньо лише фотоапарату Mars, який знімає прекрасну кіношну картинку, і комп'ютера Apple Mac Pro, який гарно монтує» - повідомив пан Посипайко.

 

За словами Ігоря Посипайка, продакшн РM Studio не виробляє проекти для інших телеканалів, а наразі повністю зосереджений на співпраці з НТКУ. «Я повністю з Першим національним. Веду на каналі три програми - "Євробачення", "Національна двадцятка" та "Навколо світу за 48 годин"», - сказав телеведучий.

 

Як писала ТК, на Першому національному стартує пізнавально-розважальна програма «Навколо світу за 48 годин», яку вестимуть Ігор Посипайко та Настя Дрізо.

 

Тетяна Войтенко для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY