detector.media
10.11.2010 16:46
НТКУ й «Інтерфакс-Україна» запустять спільний проект «Онлайн»

НТКУ й агентство «Інтерфакс-Україна» запустять спільний громадсько-політичний проект «Онлайн», мета якого - висвітлювати діяльність представників органів державної влади і місцевого самоврядування, політичних партій, громадських рухів та бізнесу шляхом проведення публічних заходів і їх висвітлення в ЗМІ. Про це повідомляє сайт Першого національного.

 

Заходи (прес-конференції, брифінги) будуть проводитися в прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», а їх висвітлення відбуватиметься завдяки технічним можливостям Першого національного та «Інтерфакс-Україна».

 

НТКУ забезпечуватиме трансляцію частини прес-конференції (тривалість програми близько 15 хвилин) у прямому ефірі. Крім того, Національна телекомпанія надаватиме запис повної версії прес-конференції і безкоштовну передачу сигналу зацікавленим засобам масової інформації у використанні цього заходу як інформаційного приводу для підготовки власних матеріалів.

 

«Інтерфакс-Україна» публікуватиме у стрічках новин і на сайті агентства анонси прес-конференцій і оперативну інформацію про проведення заходу в рамках корпоративних стандартів. Ця ж інформація буде доступна і на офіційному сайті Першого Національного.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY