«Свати-4» вийдуть на «Інтері» 15 листопада

10 Листопада 2010
20649
10 Листопада 2010
10:51

«Свати-4» вийдуть на «Інтері» 15 листопада

20649
«Свати-4» вийдуть на «Інтері»  15 листопада

15 листопада на «Інтері»  стартує прем'єра серіалу «Свати-4». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цей сезон фільму складатиметься з 16 епізодів і виходитиме на каналі з понеділка по четвер  о 21.30.

 

У четвертій частині «Сватів» дія розгортатиметься у Криму, куди приїхали відпочивати головні герої. У головних ролях: Федір Добронравов, Тетяна Кравченко, Анатолій Васильєв, Людмила Артем'єва, Соня Стеценко, Філіп Кіркоров, Руслана Писанка, Олеся Железняк, Олександр Феклістов та інші. Режисер постановник Андрій Яковлев. Продюсери -  Володимир Зеленський, Сергій Созановський, Борис та Сергій Шефіри.

 

Нагадаємо, виробництво серіалу здійснює канал спільно зі «Студією Квартал 95» та KYIVFILM. Зйомки проходили у Криму та Туреччині.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду