Розпочався показ ретроспективних фільмів фестивалю «Кіномедіа»

9 Листопада 2010
17128
9 Листопада 2010
14:06

Розпочався показ ретроспективних фільмів фестивалю «Кіномедіа»

17128
Розпочався показ ретроспективних фільмів фестивалю «Кіномедіа»

Із 8 по 12 листопада проходить показ ретроспективних фільмів про медіа фестивалю «Кіномедіа». Про це повідомляє прес-служба Film.UA.

 

Показ фільмів класики світового кінематографу відбуватиметься упродовж тижня у кінотеатрі «Правда», що входить до комплексу кіностудії Film.UA (вул. Закревського, 22, вхід №2). Початок сеансів щодня о 20:00, вхід вільний.

 

У програму ретроспективних показів увійшли: «Обличчя у натовпі» режисера Еліа Казана, «Про вбивство - на першу шпальту» режисера Марко Белокчіо (9 листопада), «Уся президентська рать» режисера Алана Пакули (10 листопада), «Телемережа» Сідні Люмета (11 листопада), «Сальвадор» режисера Олівера Стоуна (12 листопада).

 

Завершиться кінофестиваль «Кіномедіа» 19 листопада переглядом конкурсних короткометражних стрічок та нагородженням переможців. Переможець, володар гран-прі «Кіномедіа», отримає можливість поїхати у травні 2011 року на 64-й Каннський кінофестиваль.

 

Нагадаємо, «Кіномедіа» - кінофестиваль короткометражних стрічок про діяльність засобів масової інформації, про щоденне життя медійників, та які ілюструють основні закони професії та визначальні події в історії медіа. Ініціатором та організатором фестивалю виступила Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) за підтримки кіностудії Film.UA Studio.

 

«Кіномедіа» проходить з 1 вересня до 19 листопада у кілька етапів:

1.09-12.11.2010 Прийом робіт конкурсної програми

8.11-12.11.2010 Показ фільмів ретроспективної програми

19.11.2010 Показ фільмів конкурсної програми, фінал конкурсу та нагородження переможців

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду