Фестиваль «Кіномедіа» продовжив прийом робіт до 12 листопада

28 Жовтня 2010
17077
28 Жовтня 2010
15:09

Фестиваль «Кіномедіа» продовжив прийом робіт до 12 листопада

17077
Фестиваль «Кіномедіа» продовжив прийом робіт до 12 листопада

Фестиваль «Кномедіа», ініціатором та організатором якого виступила Незалежна асоціація елерадіомовників (НАМ) за підтримки кіностудії Film.UA Studio, продовжив прийом робіт конкурсної програми до 12 листопада.

 

«Кіномедіа» - кінофестиваль короткометражних стрічок про діяльність засобів масової інформації, про щоденне життя медійників, та які ілюструють основні закони професії та визначальні події в історії медіа.

 

Фестиваль «Кіномедіа» проходить з 1 вересня до 19 листопада у кілька етапів:

1.09-12.11.2010 Прийом робіт конкурсної програми

8.11-12.11.2010 Показ фільмів ретроспективної програми

19.11.2010 Показ фільмів конкурсної програми, фінал конкурсу та нагородження переможців

 

До складу журі фестивалю «Кіномедіа» входять визнані українські кінокритики, медіаексперти, медіаменеджери та журналісти. Усі члени журі - незаангажовані професіонали, які вболівають за правдиві та якісні медіа та розвиток українського кіно.

 

Усі покази фільмів проходитимуть на кіностудії Film.UA за адресою: Київ, вул. Закревського, 22.

 

Мета фестивалю - підтримати сприйняття ролі медіа як головного елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об'єктивних ЗМІ, які здатні надавати кожному громадянину можливість свідомо приймати рішення, що впливають на життя всього суспільства загалом, та його особисте життя зокрема.

 

Також організатори за допомогою фестивалю прагнуть розкрити та підтримати нові режисерські таланти в Україні, допомогти їм знайти колег та партнерів по «цеху», почути про свій фільм фахову думку професіоналів, відчути азарт боротьби, та, можливо, вперше показати свій фільм перед масовою публікою і на великому екрані.

 

Деталі участі та програма фестивалю «Кіномедіа» на сайті www.kinomedia.in.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду