СТБ зніматиме вертикальний детективний серіал спільно з PRO.TV Віктора Приходька

8 Листопада 2010
15167
8 Листопада 2010
08:56

СТБ зніматиме вертикальний детективний серіал спільно з PRO.TV Віктора Приходька

15167
СТБ зніматиме вертикальний детективний серіал спільно з PRO.TV Віктора Приходька

Детективний серіал канал СТБ зніматиме спільно з компанією PRO.TV. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор каналу Володимир Бородянскький.

 

За його словами, «один із серіалів» каналу зараз розробляється спільно з цією компанією.

 

Як розказав ТК генеральний директор продакшну PRO.TV Віктор Приходько, йдеться про зйомки 24 серій вертикального детективу за оригінальним форматом.

 

«За умовами виробництва ми домовились робити його спільно, що означає, що ми його спільно фінансуємо і спільно ділимо прибутки з усіх ринків. СТБ робить його для себе, ми спеціально придумуємо проект для аудиторії каналу», - сказав він.

 

Також, за словами пана Приходько, згодом планується і продаж цього серіалу на російський ринок. Однак продаватиметься вже готовий продукт, а виробництво здійснюватиметься виключно силами продакшину та каналу.

 

Нагадаємо, ТК писала про плани каналу знімати детективний серіал під керівництвом сценарної групи Наталії Ворожбит. Також СТБ не відмовляється від планів виробництва з PRO.TV медичного серіалу.

 

Як уже повідомляла ТК, PRO.TV також планує виробництво драмеді з Новим каналом.

 

Окрім цього, компанія вироблятиме серіал для каналу «Россия», а також розробляє кілька власних проектів, які вироблятимуться на власний кошт продакшну без наявності потенційного покупця, а потім пропонуватимуться каналам.

 

За словами пана Приходька, за такою схемою його компанія працює досить часто. Приміром, самостійно виробляли продовження серіалу «Зачароване кохання» (щодо першого сезону партнером PRO.TV був «Інтер»).

 

«Ми багато проектів фінансували спільно з Ряшиним, не маючи покупців, а потім їх продавали. Це зараз така схема роботи - рідкість, а раніше досить часто за нею працювали. Особливо вона стосується телемувіків, які створювалися самостійно на продаж», - зазначив він. Однак на сьогодні телеканали менше зацікавленні у цих телевізійних фільмах: «Ніхто не купує ні в Росії, ні в Україні. Тому що у ціні година телемувіка виходить у три-чотири рази дорожче за серіал. Якщо раніше було стільки грошей, що це ніхто не рахував, то зараз рахують: навіщо платити за годину утричі більше, якщо цей продукт дає ті самі цифри?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15167
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду